سخنران محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه روز انتقام واقعی شهدا پس از ظهور حضرت حجت(عج) و در زمان قیام ایشان خواهد بود، گفت: همه ما باید برای خروج و قیام حضرت حجت(عج) قدمی برداریم؛ امام صادق(ع) فرمودند اگر شما این نیت را داشته باشید، امید است که خداوند عمری به شما بدهد که جزو یاران امام زمان(عج) باشید.
وی با اشاره به اینکه باید برای حضرت حجت(عج) نیت کنیم و قدمی برداریم، مطرح کرد: خادم حضرت باشیم، برای ظهور دعا کنیم، فراهم کردن مقدمات ظهور و پرورش نسل منتظر ظهور ازجمله قدمهای ما برای حضرت حجت(عج) خواهد بود.
سخنران محفل معارفی حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها اضافه کرد: روز انتقام واقعی شهدا پس از ظهور حضرت حجت(عج) و در زمان قیام ایشان خواهد بود.
وی با بیان اینکه برای خروج و قیام حضرت حجت(عج) نیز باید قدمی برداریم، عنوان کرد: امام صادق(ع) فرمودند اگر شما این نیت را داشته باشید، امید است که خداوند عمری به شما بدهد که جزو یاران امام زمان(عج) باشید.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به اینکه برخی از افراد مانند رهبر کبیر، رهبر شهید و رهبر عزیزمان امر با برکتی دارند و اثرگذار هستند، خاطرنشان کرد: اگر کسی پنج نکته را رعایت کند، منشا برکت خواهد شد.
وی آیه ۲۰۰ سوره آل عمران را مدنظر قرار داد و افزود: نخستین ویژگی ایمان محور بودن و مومن بودن و توجه به خدا و به امام زمان(عج) است.
سخنران محفل معارفی حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها اضافه کرد: دومین ویژگی ایستادگی و مقاومت در سختیها است، درنتیجه افرادی به موفقیت میرسند که بتوانند از کوره در نروند و صبور باشند.
وی با بیان اینکه شهید رئیسی و شهدای خدمت حول مقام ولایت جان فدا بودند و این منشأ برکات آنها بود، خاطرنشان کرد: رهبر شهیدمان نیز منشا اثر و برکات بودند تا جایی که تمام استکبار با ایشان دشمنی داشتند.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی با اشاره به اینکه با دشمن جنگیدن و مقاومت کردن منشأ اثر است، تصریح کرد: با ولی زمان بودن و دیدن ولی زمان نیز دو محور دیگر منشأ اثر بودن است.
وی در پایان اظهار کرد: باید ولی زمان را پیوسته دید و اگر فرمود آتش بس بگوییم چشم و اگر گفت جنگ بگوییم چشم؛ زیرا این جهاد در راه خداوند است.





نظر شما